Съобщава се, че принцесата на Уелс е била забелязана да изглежда щастлива,

...
Съобщава се, че принцесата на Уелс е била забелязана да изглежда щастлива,
Коментари Харесай

„Щастлива, спокойна и здрава“: Кейт Мидълтън бе видяна за първи път след операцията

Съобщава се, че принцесата на Уелс е била видяна да наподобява „ щастлива, здрава и спокойна “ при посещаване в локален селскостопански магазин през уикенда, отбелязвайки първия път, когато е била забелязана на открито, откакто се е подложила на планувана коремна интервенция.

Съобщава се, че Кейт и Уилям са били видени на едно от обичаните си места, наоколо до вилата им в Уиндзор в събота, откакто са гледали по какъв начин трите им деца спортуват.

Kate Middleton is spotted with William on a visit to her favourite Windsor farm shop looking 'happy, relaxed and healthy' as Princess of Wales takes first steps towards a return to official engagements after abdominal surgery
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Виждането ѝ в магазина ще обезпечи по този начин нужния подтик на английската общност, която става все по-загрижена за здравето на принцесата в разгара на цунамито от спекулации по отношение на нейното незнайно здравословно положение.

Свидетел, който е видял двойката, сподели: „ След всички клюки, които се носеха, бях учуден да ги видя там. Кейт беше на пазар с Уилям и изглеждаше добре и щастлива. "

Въпреки че не бяха направени фотоси на двойката - придържайки се към настояването им за дискретност, до момента в който Кейт се възвръща - съобщаваната им поява е окуражаващ знак, че тя прави първите си стъпки към връщане към формалните кралски задължения. 

Принцесата, която направи последния си обществен ангажимент в Сандрингам на Коледа, се чака да се върне към публичните отговорности след Великденските празници.

Съобщенията за ранно завръщане и нейното забелязване в Уиндзор идват само няколко дни след като принцесата беше заснета в задната част на кола до принц Уилям, докато напускаха замъка Уиндзор предишния понеделник. 

През последните седмици безумни клюки - подхранвани от обществените медии и задграничната преса - спекулираха по отношение на повода, заради която Кейт не е била виждана, макар че дворецът Кенсингтън излага графика за нейното възобновяване.

Kate Middleton is spotted with William on a visit to her favourite Windsor farm shop looking 'happy, relaxed and healthy' as Princess of Wales takes first steps towards a return to official engagements after abdominal surgery via
— Nile Gardiner (@NileGardiner)
Абсурдните изказвания единствено се ускориха, когато принцесата пое вината за фамилната фотография, публикувана от двореца Кенсингтън на Деня на майката, която беше „ убита “ от шест от най-хубавите международни организации за фотоси заради опасения, че е била „ манипулирана “.

Това пристигна, откакто беше посочено, че част от ръкава на принцеса Шарлот и погрешно подравненият борд на полата ѝ липсват, с други спекулации, в това число позиционирането на ципа на Кейт. 

В допълнение към многочислените недостатъци в изображението, хората също видяха, че Кейт изглежда не носи брачната си халка, което провокира голям брой неоснователни теории онлайн за положението на брака ѝ. 

Гневът в обществените медии накара принцесата да се извини, като написа „ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране “

Разбираемо е, че Кейт е възнамерявала единствено да „ донесе малко наслада “ и да пусне успокояващо изображение, с цел да благодари на обществеността за непрекъснатата им поддръжка, и че тя и Уилям са „ разтърсени и опустошени “ от спекулациите за техния брак. 

Въпреки апелите за издание на истинското изображение, дворецът Кенсингтън настоя, че няма да преиздаде нередактираната фотография на Кейт и нейните деца. 

През уикенда източник, непосредствен до Уелс, сподели, че двойката ще разкрие повече информация за заболяването и възобновяване на Кейт навреме. 

Вътрешният човек добави, че спекулациите към брака на двойката са „ просто жестоки “, изключително до момента в който Уилям, Кейт и децата им „ преживяват най-трудния интервал, през който е трябвало да преминат като семейство “ .

Подробности за нейното положение не са разкрити, само че дворецът Кенсингтън по-рано сподели, че не е обвързвано с рак и че принцесата желае персоналната ѝ медицинска информация да остане поверителна. Дворецът Кенсингтън твърди, че Кейт „ се оправя добре “ и ще дава единствено обилни актуализации.

Въпреки тези няколко бурни седмици за кралското семейство, чака се Уилям и Кейт да съблюдават традицията да пуснат нова фотография, с цел да отбележат рождените дни на децата си, като следващият е на принц Луис на 23 април.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР